slider

Ontwerp

Heeft u een huis gekocht en wilt u uw tuin inrichten? Of wilt u uw bestaande tuin eens goed face- liften, maar komen de ideeën niet? Gebr. Rebel Hoveniers adviseert u in het indelen van uw tuin.
slider

Wij helpen u graag door te adviseren en samen naar de mogelijkheden te kijken. Wij zijn goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en materialen in de tuinwereld. Daarnaast denken wij zelf ook creatief. Allereerst komen we op afspraak bij u langs om de situatie te bekijken en een wensenlijst op te stellen. Zo krijgen wij ook een indruk van uw persoonlijke smaak. Daar zullen wij ons ten alle tijden bij aanpassen. Vervolgens meten we uw tuin in. 

Nu kunnen we aan de slag met het ontwerpen. Bij het volgende gesprek word het tuinontwerp besproken en desnoods aangepast. Zo komen we vanzelf op een tuinontwerp dat u zeker aanspreken zal. 
Is alles naar wens, dan doen wij u een prijsvoorstel voor het realiseren van het gemaakte tuinontwerp. Dit stappenplan zorgt voor een duidelijke en prettige communicatie en is geheel vrijblijvend.

Tip

Een stappenplan zorgt voor duidelijke en prettige communicatie en voorkomt misverstanden.

Tip

Een stappenplan zorgt voor duidelijke en prettige communicatie en voorkomt misverstanden.

This is Sliced Diazo Plone Theme